Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • - 150 g orez tip Arborio
  • - 200 g ciuperci champignon
  • - 200 g ghebe congelate
  • - 100 g hribi congelati
  • - 50 g mazare congelata
  • - o ceapa
  • - 2 catei usturoi
  • - 50 ml ulei de masline extravirgin
  • - 500-600 ml supa de legume
  • - sare
  • - oregano
  • - cateva frunze ceapa verde pentru ornat

Mod de preparare

Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic. Adaugam orezul, il calim 2 minute, apoi transferam totul in vasul aparatului Crock-Pot. Turnam supa de legume fierbinte, punem sare si lasam sa fiarba 2 ore la temperatura High.

Intre timp taiem marunt ciupercile si le calim in 3 linguri de ulei de masline cu sare si oregano.

Dupa ce orezul a fiert o ora si jumatate in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, ii adaugam ciupercile (din care pastram cateva mai mari pentru ornat) si mazarea, amestecam si lasam inca jumatate de ora sa se imprieteneasca toate. La final adaugam putin ulei de masline si amestecam bine.

Taiem putina ceapa verde, punem orezul in farfurii, ornam cu ceapa verde si ciuperci si stropim cu putin ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise