Ingrediente
4 morcovi, 2 patrunjei, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1/2 gulie, 3 cartofi, 100 g mazare verde, 2-3 castraveti murati, 3 oua fierte, 1 galbenus crud, 1 rodie, sare, piper, 1 lamaie, 250 ml ulei, 400 g carne vitel
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
16 voturi
Mod de preparare
Cand s-au racit se toaca marunt in cubulete.
Ouale se fierb, se racesc apoi se taie si ele marunt.
La fel procedam cu castravetii .
Punem la fiert si cartofii si mazarea. Dupa ce sunt patrunsi, cartofii se lasa putin la racit apoi se taie si ei marunt si se adauga la restul compozitiei unde am adaugat carnea taiata marunt si mazarea fiarta.
Dintr-un galbenus crud si unul fiert plus o lingurita mustar facem maioneza adaugand treptat uleiul.
Curatam rodia si punem deoparte intr-un bol semintele.
Amestecam legumele, carnea si ouale cu maioneza( mai putin 2-3 linguri) si boabele de rodie, lasand deoparte cateva pentru ornat.
Asezonam si adaugam zeama de lamaie daca mai este cazul.
Ornam salata cu maioneza ramasa si cu boabele de rodie .
Pofta mare !
Va asigur ca nu veti regreta...
Ii multumesc lui Lia pentru ideea ce mi-a dat-o de a folosi astfel rodia.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
Pup dulce draga Sidy si ma Bucur tare mult ca v-a placut combinatia. Eu stiu cat este de buna yumi,yumi. O zi minunata!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
Foarte aromata si apetisanta!*****