Spalam rosiile si apoi le taiem in patru si iar pe jumatate, adica cubulete. Curatam telina, o taiem in ce forma dorim, taiem si frunze de telina. Jumatate dintr-un pliculet de conservant, de la Dr Oetker il punem intr-un ibric cu 50 ml apa si il fierbem amestecand incontinuu pana se dizolva. Toate aceste ingrediente le punem intr-un castron mare, adaugam sare gunjoasa 5 linguri la cantitatea de rosii pe care am pus-o si le lasam cel putin 30 minute ca sa-si lase rosiile zeama. Pregatim borcanele sau sticlele in care vom pune acest zarzavat, le indopam bine si zeama ramasa o punem in borcane sau sticle, cat sa acopere continutul. Acest zarzavat de rosii cu telina si ardei iute il vom pune iarna la ciorbite si tocanite.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii