Reteta de rosii la borcan pentru iarna. Cum faci acasa reteta de rosii la borcan pentru iarna fara conservant.
Reteta de rosii la borcan pentru iarna o fac de ani de zile in acest mod simplu, rapid, fara conservanti. Le folosesc cel mai des la sosuri pentru paste, dar si la prepararea diverselor mancaruri cu carne sau legume, fripturi, supe creme.
Intai de toate am sterilizat corespunzator borcanele si capacele. Am spalat rosiile, busuiocul si am curatat usturoiul.
Am umplut borcanele cu felii mari de rosii, alternate cu 1-2 catei de usturoi si frunze de busuioc.
*Daca nu va place busuiocul, il puteti inlocui cu frunze de telina sau patrunjel.
Am presat usor rosiile in borcan fara a le strivi si am infiletat capacul.
Am asezat borcanele intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop de bucatarie si am umplut cu apa pana sub nivelul capacelor. Am pus un capac si am fiert 25 de minute la foc mic.
Apoi le-am lasat sa se raceasca in oala, le-am etichetat si la camara cu ele! Spor la treaba!
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii