Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in sferturi.
Se incige uleiul de masline si se prajesc semitele de pin pana iau o culoare aurie; se scot intr-un bol.
Se caleste ceapa taiata marunt in ulei si se prajeste 2-3 minute apoi se adauga carne macinata de vita si se prajeste pana isi schimba culoarea.
Se adauga rosiile taiate , condimentele si semitele de pin ; se acopera si se fierb la foc mic 15 minute.
Se servesc cu garnitura de orez sau lipie araba.
Este o mancare care se serveste in toate restaurantele cu profil arab.
De data aceasta eu am facut dovlecei umpluti cu carne si mi-a ramas plus de umplutura; am folosit plusul de carne la prepararea acestei mancari pe care am servit-o la cina.
Este o mancare gustoasa si foarte rapida cand esti in lipsa de timp sau daca ti-a ramas plus de carne toccata de la alte mancaruri.
Numele din limba araba se traduce “ tigaie de rosii”.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii