Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos.
Se pregateste umplutura: carnea, orezul, sarea, ceapa, oul, marar si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile.
Se aseaza intr-o tava cu gura in jos si se baga la cuptor, turnand peste ele 2 pahare cu apa. Se fierb la foc mic 30 minute, apoi se adauga sosul, sucul de rosii, cascaval ras si se mai fierb 10 minute.
Se scot din cuptor si se servesc cu branza rasa si marar verde tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii