Spalam rosiile, curatam ceapa si morcovul, le spalam. Taiem capacelul de la rosii si le scobim miezul cu o lingurita. Le dam deoparte. Tocam carnea. Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica. Spalam si tocam patrunjelul.
Intr-un vas, amestecam carnea, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul, sarea. Cu aceasta compozitie, umplem rosiile. Miezul de la rosii il tocam cubulete. Amestecam o lingurita de bulion intr-o cana cu apa.
Conectam aparatul la curent. Deschidem capacul si punem rosiile tocate. Asezam apoi rosiile umplute, turnam bulionul diluat in apa, o lingura ulei de masline, sare si un praf de piper alb. Presaram un pic de patrunjel tocat.
Selectam din meniu functia STEW, timpul de gatire 1 ora si apasam tasta START. Inchidem capacul si lasam aparatul sa isi faca treaba. Noi ne putem ocupa de ale noastre linistiti.
Dupa o ora, aparatul ne va anunta printr-un semnal sonor ca mancarea este gata si va trece automat pe functia WARM, astfel mancarea pastrandu-se calda. Servim o portie de rosii umplute, un pic de smantana proaspata si patrunjel verde.
O bunatate careia nu i-am acordat decat maxim 10 minute pentru umplerea rosiilor!
Reteta pregatita de Laura, @lauranechita.blogspot.ro cu Philips Multicooker!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii