Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea,uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.
Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita,taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace,dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.
Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete,dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul,miezul tocat de la 2 rosii,cascavalul ras,patrunjelul tocat si condimente dupa gust(sare/piper).
Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus,turnam o canita de apa,apoi introducem la cuptor pentru 45 min.la foc potrivit.
Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii