Rosiile se spala,se sterg , se taie la fiecare in parte cate un capacel si se scobeste miezul.Se presara cate putina sare,se stropesc cu otet de mere,otet balsamic sau zeama de lamaie dupa gust si se lasa cu fata in jos la scurs.
Intre timp ,fasolea verde se spala,se rup capetele si se fierbe in apa cu un praf de sare.Dupa ce a fiert,se scurge,se taie in bucatele mici,se amesteca cu ulei, otet, piper,sare si cu usturoiul pisat.Cu aceasta compozitie umplem rosiile si presaram deasupra patrunjel tocat .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii