Se spala rosiile, se taie partea superioara si se scoate miezul. Miezul scos se taie in cubulete se amesteca cu orezul, patrunjelul tocat, piperul, sarea, putin ulei de masline. Se umplu rosiile cu amestecul obtinut, se acopera cu partea taiata, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor la 180° pentru 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii