Se teie "capacul" la rosii, se golesc de samburi si se pun 3 cubulete de cascaval cu un pic de sare. Se adauga ouale in interior, ca in imagine, si se mai pune un cub de cascaval. Se invelesc in prosciutto crudo.
Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza rosiile invelite. Se introduc in cuptorul incalzit la 250° timp de 30-40 de minute.(depinde de cat de moi va plac ouale).
Reteta originala o gasiti aici:http://www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-oua/mic-dejun-regal.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii