Rulada ALEX

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
ridicata
Rulada ALEX

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 4 linguri faina
  • 450 ml lapte
  • 200 g telemea
  • 200 g cascaval
  • 70 g masline negre
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua fierte
  • 250 g cabanos
  • 1 ardei verde
  • 1 gogosar
  • 200 g sunca
  • 1 ceapa rosie
  • 6 felii cascaval Hockland
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun la topit 50 g unt . Cand este topit adaugam faina si amestecam repede adaugand incet si laptele pina il punem pe tot.Se formeaza un sos pe care il lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit adaugam galbenusurile crude , amestecam si adaugam sare si piper. Albusurile batute spuma le amestecam cu sosul si cu galbenusurile.

Intr-o tava tapetata cu foaie de copt , unsa cu putin unt, punem coca de rulada la copt in cuptorul dinainte incalzit.Lasam sa se coaca pina cand prinde o pojghita aramie deasupra.

Scoatem din tava aluatul si il rulam in hartia de copt , lasandu-l la racit.

Intre timp pregatim umplutura.

Telemeaua si cascavalul il taiem in fasii, maslinele le taiem bucati inlaturand samburii.Adaugam 50 g unt , mustarul, ouale fierte razuite , patrunjelul verde tocat si smantana. Amestecam si punem compozitia pe prima jumatate a ruladei racite, desfacute.

Ardeiul si gogosarul ii taiem fasii.

Pe rulada mai sus de amestecul cu branza asezam sunca , mai sus punem feliile de cascaval.Peste branza asezam cabanosul, rondelele de ceapa rosie si feliile de ardei si gogosar.

Rulam rulada cu grija sa nu se rupa, cat mai strans in hartia de copt apoi intr-un prosop si lasam la frigider de seara pina dimineata cand se poate felia rulada.

Se orneaza cu salata verde si cu rosii.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise