Punem la topit untul taiat cubulete, intr-o cratita, la foc mic, adaugam apoi faina, laptele si condimentele. Amestecam bine pina se ingroasa , avand grija sa sa nu faca cocoloase.
Luam de pe foc si amestecam cu 4 galbenusuri. Cele 4 albusuri le batem spuma cu putina sare pina se face o spuma tare, apoi o adaugam incet la compozitia in care am pus si galbenusurile si amestecam usor sa se omogenizeze bine compozitia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt , turnam compozitia si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C sa se coaca pina se rumeneste.
Rulam in hartia de copt ai apoi intr-un prosop umezit, dar bine stors si lasam sa se raceasca.
Punem ouale de prepelita la fiert 5 minute din momentul in care fierbe apa, apoi le lasam putin in apa rece si le curatim de coaja dupa ce s-au racit.
Desfacem rulada rece, punem feliile de sunca si cele de cascaval, ouale de prepelita si felii de gogosar . Rulam cat mai strans si introducem rulada intr-o forma unsa de chec.
Doua oua le batem bine , adaugam smantana si o lingura faina si le rasturnam deasupra ruladei. Radem cascaval deasupra si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.
Servim rulada calda, taiata felii.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/rulada-aperitiv-calda.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii