Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema fina.Am introdus crema la rece.
Pentru blat am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul,am adaugat smantana,cascavalul si faina amestecata cu praful de copt,iar la final albusurile batute spuma.Am pus si o lingura de boia dulce .Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul.Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut am pus maslinele maruntite,ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt,crema de branza si am rulat din nou.
Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o.Minunata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii