Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina sare. Frecam bine galbenusurile cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea. Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.
Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt. Compozitiile le intindem alternand culorile.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.
Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed, o rulam si o lasam asa pina se raceste.
Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.
Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.
Pofta mare !
Mai multe poze :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/rulada-aperitiv-tricolora.html
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii