Rulada aperitiv in trei culori

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Rulada aperitiv in trei culori

Ingrediente

  • De cand am fost pe blogul lui Sara, Culorile din farfurie, si am vazut aceasta minunata reteta, stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu, asa cum ii promisesem Sarei.
  • Aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • Aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cas de oaie ras
  • Aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita vegeta Bio
  • sare
  • marar verde (optional)

Mod de preparare

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina sare. Frecam bine galbenusurile cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea. Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.

Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt. Compozitiile le intindem alternand culorile.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.

Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed, o rulam si o lasam asa pina se raceste.

Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.

Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.

Pofta mare !

Mai multe poze :

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/rulada-aperitiv-tricolora.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise