Rulada cu carne si spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu carne si spanac

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc (poate fi si de pui),
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine,
  • 2 oua,
  • 2 lg bulion,
  • condimente dupa gust-sare, piper, curry,
  • 1 lg pesmet,
  • 200g spanac,
  • un catel de usturoi,
  • aluat foitaj (400g)

Mod de preparare

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.

Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna.

Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei.

Ruloul obtinut l-am invelit in folie si apoi l-am pus intr-o tavita; am dat la cuptor 30 minute.

Dupa cele 30minute, am scos si am dezvelit din folie, apoi am mai lasat 15 minute sa se rumeneasca. L-am scos, am lasat putin sa se raceasca si l-am invelit in aluat de foitaj.

Am uns aluatul cu ou si am pus ruloul, apoi am uns si deasupra cu ou si am presarat putin mac.

Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise