autor:

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Rulada cu carne tocata

Autor: karynna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karynna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru umplutura:, 500 g carne tocata de porc (poate fi si de pui), 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine, 2 oua, 2 lg bulion, condimente dupa gust, sare, piper, curry, 1 lg pesmet, 200 g spanac, 1 catel de usturoi, 1 pachet aluat de foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.
Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut se inveleste in folie si se pune intr-o tavita; se da la cuptor, 30 minute.
Dupa cele 30 minute, se scoate, se dezveleste din folie, apoi se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate, am lasat putin sa se raceasca si se inveleste in aluat de foietaj, deasupra se unge cu un ou. Se mai adauga putin la cuptor pentru a se rumeni suprafata.
Reteta se gaseste si pe blogul familiei Lissa`s Cakes
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 g carne tocata de porc (poate fi si de pui)
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine
  • 2 oua
  • 2 lg bulion
  • condimente dupa gust
  • sare
  • piper
  • curry
  • 1 lg pesmet
  • 200 g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pachet aluat de foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de karynna
Piersici

Piersici

Se amesteca bina cu mixerul ouale si zaharul, se pune uleiul cate putin amestecand incontinuu,apoi

277 voturi    42 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pentru blat: Albusurile se bat spuma cu apa si pe urma cu zaharul (ca la blatul de tort).Galbenusurile

17 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Carne tocata in crusta

Carne tocata in crusta

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se impacheteaza intr-un servet umed si se da la rece

10 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob in coaste de porc