Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic:
adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase:
apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam:
o lasam pe foc sa se lege bine pana arata asa:
o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza philadelphia cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele:
pana se transforma in crema
o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam:
dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul:punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt:pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute:
Dupa 30 minute o scoatem:o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam:o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore(eu am lasat-o 45 minute)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii