Pt blat:
-amestecam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul;
-adaugam ulei putin cate putin
Separat amestecam faina cu amidonul si praful de copt,si le adaugam in compozitia de oua;
Ungem si tapetam o tava de cuptor cu ulei si faina,adaugam compozitia obtinuta,nivelam si introducem la 200°C timp de 12 minute;
Cand blatul este copt,il scoatem din tava si-l asezam pe un prosop umed pe care am presarat un fir de zahar tos,rulam blatul cu tot cu prosop si-l lasam sa se raceasca;
Separat preparam crema:topim ciocolata in baie de aburi,incorporam zaharul,laptele,il dam de pe baia de aburi si adaugam nutella amestecand incontinuu;
Cu crema obtinuta umplem rulada,dar tinem 2-3 linguri deoparte pt decor;
Acoperim cu restul cremei rulada,nivelam si decoram cui alune prajite faramitate!
crema o puteti schimba dupa gusturile DVS,este ft buna si cu gem sau orice alata crema!
Va cer scuze pt fotografii,am distrus aparatul de fotografiat,deci pt moment fotogafiile mele vor lasa de dorit!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii