Rulada cu crema de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • 3oua
  • 120g zahar
  • 60g amidon
  • 60g faina
  • 60ml ulei de floarea soarelui
  • 12 pachet praf de copt
  • crema:
  • 100g ciocolata amara
  • 100ml lapte
  • 50g zahar
  • 100g nutella

Mod de preparare

Pt blat:

-amestecam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul;

-adaugam ulei putin cate putin

Separat amestecam faina cu amidonul si praful de copt,si le adaugam in compozitia de oua;

Ungem si tapetam o tava de cuptor cu ulei si faina,adaugam compozitia obtinuta,nivelam si introducem la 200°C timp de 12 minute;

Cand blatul este copt,il scoatem din tava si-l asezam pe un prosop umed pe care am presarat un fir de zahar tos,rulam blatul cu tot cu prosop si-l lasam sa se raceasca;

Separat preparam crema:topim ciocolata in baie de aburi,incorporam zaharul,laptele,il dam de pe baia de aburi si adaugam nutella amestecand incontinuu;

Cu crema obtinuta umplem rulada,dar tinem 2-3 linguri deoparte pt decor;

Acoperim cu restul cremei rulada,nivelam si decoram cui alune prajite faramitate!

crema o puteti schimba dupa gusturile DVS,este ft buna si cu gem sau orice alata crema!

Va cer scuze pt fotografii,am distrus aparatul de fotografiat,deci pt moment fotogafiile mele vor lasa de dorit!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise