1.Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si zahar,se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul,esenta si faina cernuta si amestecata cu amidonul.
Se toarna aluatul intr-o tava in care am pus hartie pentru copt ,presaram deasupra rondelele de afine si dam la cutorul reincalzit,la foc potrivit ,sa se coaca cca.20 minute.
2.Se desprinde blatul de haria de copt cu lama unui cutit si se lasa sa se raceasca bine.Se intoarce blatul pe hartie cu dosul in sus apoi se unge cu untul frecat un pic si amestecat cu dulceata de afine,apoi se ruleaza strans ajutandu-ne de hartia pentru copt.Se pudreaza sau se decoreaza cu frisca si afine proaspete.Se da la rece timp de o ora apoi se taie in felii subtiri.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii