Se separa galbenusurile de albusuri,peste galbenusuri se pune zaharul si se bate cu mixerul pana devine o crema pufoasa,se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza bine la sfarsit se pune faina cernuta.Separat se bat albusurile spuma si apoi se pun peste compozitia de mai sus, se amesteca usor cu o paleta sau cu telul.Se pune in tava de la cuptor, care inainte am pus o foaie de copt,se da la cuptor 15 min la foc mediu.Cand este inca calda se pune dulceata si se ruleaza.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii