Rulada cu gem de gutui

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu gem de gutui

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri cu zahar
  • 3 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • Gem de gutui pentru umplut

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare

albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta

de vanilie si faina.

Se amesteca foarte usor, de jos in sus.

In tava de la aragaz se pune hartie pentru copt

si se intinde aluatul.

Se coace 8-10minute in cuptorul deja incalzit.

Cand este gata ,blatul se scoate impreuna

cu hartia , pe un servet umed.

Mai intai se ruleaza cu tot cu

servetul si se apasa usor,

apoi se desface si se intinde gemul.

In continuare, incet ,incet cu ajutorul servetului

si desfacand hartia, rulam usor.

Se decoreaza cu ciocolata topita sau cu glazura de ciocolata din comert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise