Se pun pe foc, intr-o cratita, 2ooml.de lapte cu 200 gr. de zahar si 2-3 lg. de cacao. Se amesteca pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se adauga un ou intreg, esenta de rom si 500 gr. de biscuiti dati prin masina. Se amesteca la un loc si se da la o parte pana se face crema.
CREMA: 1 pachet de margarina se freaca cu 100 gr. de zahar pudra, esenta de vanilie si rom, 1 ou,si 100 gr. nuca de cocos.
Se intinde aluatul pe o foaie de alimentara. Peste blat se pune crema si apoi se ruleaza. Se lasa la rece si se taie dupa 2-3 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii