Ingrediente
200 ml. lapte,, 200gr. zahar,, 500gr. biscuiti, 2-3 lg. cacao,, 1 ou,, 1 esenta de rom, crema:, 1 pachet de margarina,, 100gr. zahar pudra,, 100gr. nuca de cocos,, 1ou,, 1 esenta de vanilie,, 1 esenta de rom.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
CREMA: 1 pachet de margarina se freaca cu 100 gr. de zahar pudra, esenta de vanilie si rom, 1 ou,si 100 gr. nuca de cocos.
Se intinde aluatul pe o foaie de alimentara. Peste blat se pune crema si apoi se ruleaza. Se lasa la rece si se taie dupa 2-3 ore.
Adriana B (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Arata foarte bine si sunt delicioase!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
O minunatie...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Ce bine arata ! Pot servi o felie ? *****