Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009
Ingrediente
450g spanac congelat, 500g ciuperci proaspete, 350g branza dulce de vaci, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura marar proaspat, 1 legatura patrunjel proaspat, 3-4 linguri ulei de masline, 5 linguri faina, 8 oua, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata tocata marunt si ceapa verde tocata si ea marunt(eu am folosit doar frunzele verzi de la ceapa)se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade toata zeama.Se lasa la racit.Separat de amesteca branza de vaci cu 6 oua si 5 linguri de faina,apoi amestecul de branza se incorporeaza in spanacul cu ciuperci.Se omogenizeaza bine.Se ia o forma rotunda (sau puteti folosi ce forma va place)se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna amestecul.Deasupra se toarna 2 oua batute bine.Se da la cuptorul preancins la 190gC pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca,apoi se poate servi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Silvia , 12 noiembrie 2009
Ma bucur mult ca v-a placut.
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009
Suna bine reteta ta , am sa incerc maine. Sper sa nu uit sa fac foto. Merci!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
DELICAT
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
E f. aspecuos.