Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele, albusul se bate spuma cu putina sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si cu piureul de spanac, se adauga in albus si se pune si faina.
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se rastoarna compozitia si se da la cuptor pentru 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se desface ruldada usor de pe hartie si se aseaza inapoi pe ea.
In crema branza simpla se pune piureul de morcov. Eu am pus morcov ras prin razatoarea mica, fiert si strecurat). Se desprinde foaia de spanac, se intinde pe ea in strat uniform branza cu morcovul, iar deasupra se intinde cu grija branza cu verdeata.
Rulada se ruleaza strans cat e calda, apoi se inveleste (se ruleaza) strans cu hartia pe care s-a copt si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii