Ingrediente
4 albuşuri, 225 gr zahăr tos, 300 ml frişcă lichidă, 2 linguri zahăr pudră, căpşuni, 80 gr ciocolată albă
Dificultate: Medie | Timp: 2h 5 min
16 voturi
Mod de preparare
Într-o tavă de 24/35 cm tapetată cu hârtie de copt se pune bezeaua şi se nivelează cu o spatulă, întinzând un strat uniform. Se lasă la copt 10 minute la 7/220 grade şi apoi se mai coace încă 10 minunte la treapta 3/170 grade.
Când s-a întărit frumos, fără a se arde, se răstoarnă din tavă pe o altă bucată de hârtie de copt. Se dezlipeşte cu grijă hârtia cu care a fost la copt.
Frişca lichidă se mixează cu 2 linguri de zahăr pudră. Când bezeaua s-a răcit se pune frişca în strat uniform. Se aşează căpşunile tăiate bucăţi. Se rulează apoi cu grijă presând uşor. Bezeaua se va sfărâma în timp ce veţi rula.
Separat se topeşte ciocolata albă şi se ornează rulada în linii fine sau după cum aveţi pricepere, îndemânare sau imaginaţie.
Cam asta e... sper să vă placă şi vouă.... încercaţi...
Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 06 iunie 2011
multumesc frumos...
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011
Un deliciu!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 iunie 2011
Tentatie absoluta ! Felicitari ! *****