Muschiuletul de porc se bate cu batatorul de snitele pana se obtine o bucata mare de carne.
Muschiuletul de porc se bate cu batatorul de snitele pana se obtine o bucata mare de carne. Apoi condimentam carnea cu condimente pentru carne de porc, asezam felii de bacon, prunele uscate taiate mai marunt, apoi rulam si obtinem 2 rulade pe care le legam cu ata alimentara. asezam intr-o tava, apoi punem merele cubulete si ceapa tot cubulete si vinul.
Se dau la cuptor, cam 1 h 30 min. Se taie felii cand e rece. Se poate servi ca aperitiv si ca fel principal cu o garnitura de cartofi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii