autor:

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne tocata amestec, 2 oua, 200 g ceapa, 100 g ardei, 200 g ciuperci, 200 g ficatei de pasare, 50 g cimbru, 5 g maghiran, 25 g unt, 100 ml ulei, 30 g pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul, maghiranul, 1 ou batut, sare si piper.Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.Se aseaza pasta de carne tocata pe baza si peretii tavii, apoi se pune umplutura cu facatei si se acopera cu un strat de amestec de carne tocata. Se netezeste suprafata ruladei si se toarna oul ramas, batut cu sare.Se coace rulada 45 de minute in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu.Se lasa sa se racoreasca in tava, apoi se rastoarna si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In locul ficateilor se pot pune citeva oua fierte si razuite.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 200 g ceapa
  • 100 g ardei
  • 200 g ciuperci
  • 200 g ficatei de pasare
  • 50 g cimbru
  • 5 g maghiran
  • 25 g unt
  • 100 ml ulei
  • 30 g pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

11 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Saramura de peste cu maioneza

Saramura de peste cu maioneza

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari

4 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In locul ficateilor se pot pune citeva oua fierte si razuite.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Craticioara cu cartofi si crenvusti