autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne(vita)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
1 kg carne vita, 2 oua, 1 cartof mare, 2 felii paine, 1 ceapa mica, cateva fire usturoi verde sau 3-4 catei, 3 lingurite vegeta, 2 lingurite boia, 1 lingura faina, 4 lingurite piper, 1 legatura patrunjel verde, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare, ceapa curatata, taiata marunt, ustroiul taiat marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, condimentele, faina, patrunjelul tocat marunt. Framantam pana ce omogenizam toate ingredientele, potrivim de sare. Pregatim o tava de cozonac pe care o tapetam cu hartie de copt, asezam compozitia in tava si dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 1 ora. Testam rulada cu scobitoarea (intepam rulada si daca scobitoarea ramane curata, rulada e gata), scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca preparatul si inainte de servire taiem felii de grosimea unui deget.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne(vita)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Da, Cheche, desigur!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Multumesc Camelia.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Buna si frumoasa.

    • cheche

      cheche (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Ador rulada de carne!Pot sa ma servesc si eu cu o bucatica?Macar asa virtual...:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Multumesc, Mia.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Multumesc de comentarii mfrumoase. Mari cand sa te astept, prepar alta proaspata.

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      foarte frumoasa prezentarea,felicitari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Mai ai o portie si pentru mine? S-au macar o feliuta?

    • burdulea maria elena , 02 iunie 2010

      Multumesc pt aprecieri.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Frumoasa si gustoasa.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Ce bine arata...Salvata si votata.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Arata bine si cred ca este si tare buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Delicioasa ! *****

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte buna rulada ta.Felicitari.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Arata tare bine si cred ca este la fel de gustoasa!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Delicioasa si apetisanta! Eu o fac la fel ,dar calesc ceapa si pun in rulada oua fierte tari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 2 oua
  • 1 cartof mare
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa mica
  • cateva fire usturoi verde sau 3-4 catei
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingura faina
  • 4 lingurite piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Cheche, desigur!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate cu taitei de orez