Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam si le dam deoparete;
Carnatul proaspat il desfacem de pielita;separat tocam fin ceapa si-o calim in uleiul incins unde am pus si catelul de usturoi putin presat cu mana;
Ceapa o stingem cu putin vin alb sau direct cu apa,o calim la foc domol si o dam deoparte;
Peste carne adaugam o felie de cascaval,o bucata din carnatul curatat de piele,rulam cat mai strans si eventual le legam cu sfoara de bucatarie;
Le introducem in cuptorul cald cam 220°C,iar dupa 30 minute adaugam ceapa calita,si introducem iar in cuptor cam 15-20 minute;
Am scos ruladele pe o farfurie,sosul din tava l-am amestecat cu smantana,am adaugat curry si la flacara mica am amestecat pana la omogenizare;
Servim rulada cu garnitura de cartofi si cu sosul de curry dupa gust;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii