Pieptul de curcan se subtiaza astfel incat sa aibe grosimea de aproximativ 1.5 cm. Se sareaza pe ambele parti si se da cu ulei masline. Punem un strat uniform de fasii de ardei capia copti care sa acopere toata suprafata pieptului.
Cascavalul/branza se taie in felii subtiri si se pune deasupra ardeiului. Punem oregano pe deasupra si incepem sa rulam cu grija sa nu iasa branza. Se leaga sa nu se desfaca in timpul coacerii si punem intr-o tava in care punem putina apa si ulei de masline.
Lasati la cuptor la foc mediu pentru 40 minute.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii