Pulpa se curăţă de piele şi se dezosează.Carnea se bate cu ciocanul de carne, până la aproximativ 1 centimetru grosime, şi se condimenteaza cu sare, piper ş oregano, condiment cu ciuperci uscate.Nu trebuie să fie doar o singură bucată. Eu am făcut mai multe, de diferite mărimi.
Carnea ce a picat de la bucăţile mai mari, nişte piele, ciuperci de care ai, o bucată de salam picant şi uscat pe care nu-l mai mâncam, niste cascaval cam uscat, 1 ceapă,condimente, o feliuţă de dovleac copt...le-am tocat prin maşină. Ce inspiraţie mai ai! Eu am pus ciuperci din conserva pregătită de mine(vezi Aperitiv de ciuperci). Un deliciu.
Am repartizat umplutura pe bucăţile bătute şi am închis cu scobitori ascuţite.
Am prăjit fiecare rulou în ulei de măsline pâna s-a rumenit bine pe toate părţile, apoi le-am pus în tavă. Am pus uleiul de prăjit şi 500 ml de cidru(sidra spaniolă) .Merge si un vin sec românesc. Am curăţat o căpăţâna de usturoi şi am pus-o în tavă.
Am acoperit cu folie de aluminu şi am dat o oră jumătate la cuptor preîncălzit. Apoi am luat folia şi am lasat să se rumenească.
Scoate cu grijă scobitorile să nu se strice rulada şi serveşte cu ce garnitură vrei. E delicioasă. Merge şi rece ca aperitiv.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii