Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si putina apa, se pune carnea de miel in marinata si se lasa cel putin 6 ore la rece.
Legumele curatate si spalate se toaca marunt.
Se calesc in putin ulei de masline, se lasa sa se raceasca cateva minute.
Ouale se bat cu un praf de sare si se amesteca cu legumele si grisul.
Se scoate carnea de miel din marinata, se acopera cu amestecul de legume si ou,se pune morcovul fiert intreg pe mijloc,
se ruleaza usor si se prinde cu snururi de silicon, ori cu ata alimetara.
Se pun ruladele intr-o tava unsa cu unt si stropita cu ulei de masline se stropesc cu putin vin alb si se lasa la cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45- 50 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Se feliaza si se serveste!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii