Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici modificari.
1.se spala carnea,se fileteaza subtire ,se bate.
2.intr-un bol se amesteca uleiul(se pastreaza 2 Lg de ulei pentru prajirea ulterioara),boiaua,chimenul,coaja de lamaie,piperul
3.se pune carnea la marinat in acest amestec si se da la rece minim 2 ore.Eu zi ca seara pana a doua zi e perfect,pentru captarea aromelor.
4.se scoate carnea din marinata se tampneaza cu un servet,se unge fiecare bucta cu bulion,apoi se pune varza murata taiat fideluta si feliil de ardei rosu si verde.Se ruleaza si se infasoara intr-o felie de bacon dupa care se prinde cu o scobitoare.
5.ruladele se rumenesc in 2 linguri de ulei pe toate partile,daca aveti vase zepter nu mai e nevoie de ulei,dupa care se adauga supa si se inabusa 30 de minute.
6.se scot ruladele se tin la cald,iar in supa se poate adauga faina(ceea ce eu nu am facut) si condimente,eu sugerez pasta de ardei iute si se lasa sa se lege sosul,care se serveste separat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii