Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici modificari.
1.se spala carnea,se fileteaza subtire ,se bate.
2.intr-un bol se amesteca uleiul(se pastreaza 2 Lg de ulei pentru prajirea ulterioara),boiaua,chimenul,coaja de lamaie,piperul
3.se pune carnea la marinat in acest amestec si se da la rece minim 2 ore.Eu zi ca seara pana a doua zi e perfect,pentru captarea aromelor.
4.se scoate carnea din marinata se tampneaza cu un servet,se unge fiecare bucta cu bulion,apoi se pune varza murata taiat fideluta si feliil de ardei rosu si verde.Se ruleaza si se infasoara intr-o felie de bacon dupa care se prinde cu o scobitoare.
5.ruladele se rumenesc in 2 linguri de ulei pe toate partile,daca aveti vase zepter nu mai e nevoie de ulei,dupa care se adauga supa si se inabusa 30 de minute.
6.se scot ruladele se tin la cald,iar in supa se poate adauga faina(ceea ce eu nu am facut) si condimente,eu sugerez pasta de ardei iute si se lasa sa se lege sosul,care se serveste separat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii