autor:

leo1971

» » Aperitive

Rulada de porc

Autor: leo1971 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: leo1971 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
muschi de porc 1.5 kg, sunca presata.200gr, cascaval 200gr, castraveti murati 2.buc (mici cornisor) 1buc carnat semi afumat ,sare, piper, rozmarin,150ml vin alb .50ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se transeaza muschiul pe lung (ca pe snitel) se bate cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se condimenteaza, se adauga sunca presata, cascavalul, castravetii murati (curatati de coaja), toate taiate julien (pe lung) si la urma carnatul intreg, se rasuceste in asa fel carnatul ca sa ramana pe mijloc si se leaga cu sfoara de bucatarie, se pune intr-o tava unsa cu putin ulei, se adauga apa 150ml vinul si rozmarinul care se poate aduga si in interior, se unge din cand in cand cu jiul din tava. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc in sos de rosii

Rulada de porc in sos de rosii

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

  • 5 comentarii

  • Tache Leonard , 08 decembrie 2013

    ne pregatim de sarbatori

  • leo1971

    leo1971 (Maestru bucatar) , 04 februarie 2013

    nu este foarte greu de facut si in rest sunt multe retete de rulada. multumesc ptr aprecieri

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Este foarte frumoasa! Fac si eu un fel de rulada tot din porc cu carnat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Tare bine mai arata...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc 1.5 kg
  • sunca presata.200gr
  • cascaval 200gr
  • castraveti murati 2.buc (mici cornisor) 1buc carnat semi afumat ,sare
  • piper
  • rozmarin,150ml vin alb .50ml ulei

Raporteaza reteta

leo1971 (Maestru bucatar)

nu este foarte greu de facut si in rest sunt multe retete de rulada. multumesc ptr aprecieri

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci