Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se aseaza cate o bucata de file de piept de puipeste care asezam in ordine verdeata tocata, ardeiul rosu calit (putin sa nu se duca culoarea) si apoi baghetele de cascaval.Se ruleaza , se da cu sare si piper si se prinde cu scobitori.Apoi s einveleste cu folia de aluminiu ca o bomboana si se da la cuptorul incins.Dupa 15 minute se desface folia si se mai lasa 5 minute in cuptor.Apoi se scot , se ung din nou cu ulei de masline si se tavalesc din nou prin verdeata tocata.Se taie rondele si se aseaza ca un caleidoscop.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii