Reteta postata pe: 17 martie 2012
Ingrediente
400 gr piept de pui dezosat, sare, piper, boia dulce de ardei, 200 gr spanac fiert si tocat, 2 catei de usturoi, 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici, 50 gr branza de oi, 2 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.
Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit 20 min, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat pe un platou de aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Spanacul il spalam sub jetul de apa.
Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare.
Cand
1 vot
0 comentarii
1h 40 min
Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper.
15 voturi
8 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Bogdan Heihal (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2013
Buuuun!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013
Ce apetisant!