RULADA DE VITA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vita
  • 300 g carnati
  • 300 g bacon
  • 300 g miez de paine
  • 2 buc praz
  • 250 ml lapte
  • 3-4 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi,sare,piper,condimente (tarhon,cimbru,maghiran)dupa gust
  • mustar
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Carnea ori se desface frumos si se pastreaza in bucata intreaga,ori se taie in bucati mari si se bate usor.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Painea se taie bucatele mici.Ouale se bat cu laptele si se amesteca cu bucatile de paine.

Carnea se sareaza,se pipereaza,se condimenteaza dupa gust,se unge cu mustar si usturoi.

Pe bucata sau bucatile de carne se aseaza cuburile de paine inmuiate in lapte,prazul si carnatii.

Se ruleaza si se leaga strans.

Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza ruloul sau rulourile care se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava,iar cand incepe sa se rumeneasca se stropesc cu vin si se intorc sa se rumeneasca pe ambele parti.Se taie feliute si se servesc cu cartofi natur,ciuperci,muraturi,in functie de imaginatia dvs si de ceea ce aveti prin frigider sau camara.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise