Se prepara blatul din biscuitii macinati fin si framanatati cu untul moale si mierea de albine.Se intinde blatul intre 2 foi de hartie pentru copt ,la dimensiunea si grosimea dorita de noi.
Se prepara umplutura mixand frisca pana se intarese apoi se mixeaza cu piureul de castane sigelatina hidratata in apa rece si apoi topita la bain marin.Se intinde umplutura pe foaiade biscuiti si apoi se ruleaza usor ajutandu-ne de hartie.Se da la rece o ora.
Se sparg alunele,se maruntesc fin.Se caramelizeaza zaharul apoi adaugam alunele,dam de pe foc si turnam in fir subtire ,amestecand continuu,oualele batute.Acoperim cu acest amestec de alune rulada si apoi mai lasam o ora la rece inante de a felia prajitura
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii