Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei.
Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt , 2 oua si sare. Pe o foaie de copt se presara strat gros de seminte de susan. Se intinde carnea, se pun ardeii (ca in poza), apoi se ruleaza cu ajutorul foii de copt, avand grija sa acoperiti bine cu susan.
Se impacheteaza in hartie.
Se coace in cuptor la 250 C, aproximativ o ora. Se despacheteaza se unge cu smantana si se mai coace pana se rumeneste, se pun la copt si rosii taiate in jumatate dupa dorinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii