rulada din carne de porc

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
rulada din carne de porc

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.)
  • un ardei gras ,are rosu,
  • o legatura de ceapa verde,
  • 200 gr.masline fara samburi,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • un plic tarhon,
  • sare dupa gust,
  • 100 ml.ulei,
  • 100 ml.vin rosu,
  • 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Mod de preparare

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se fisureze si se presoara tarhon , pe mijloc punem o bucata de carnati,pe langa el se aseaza ardei gras tocat marunt ,ceapa tocata marunt, masline ,sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa,punem ulei in tava ,peste ulei adaugam piper macinat si tarhon,peste tarhon punem ruladele,peste rulade presuram tarhon si piper macinat,turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor,din cand in cand mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade ,asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare.Cand sunt gata se vor servi cu salata de sfecla rosie.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise