Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se fisureze si se presoara tarhon , pe mijloc punem o bucata de carnati,pe langa el se aseaza ardei gras tocat marunt ,ceapa tocata marunt, masline ,sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa,punem ulei in tava ,peste ulei adaugam piper macinat si tarhon,peste tarhon punem ruladele,peste rulade presuram tarhon si piper macinat,turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor,din cand in cand mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade ,asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare.Cand sunt gata se vor servi cu salata de sfecla rosie.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii