• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator si se toarna peste ea sos de soia;
• Ciupercile se taie in feliute subtirele, ca si sunculita;
• Ceapa se toaca marunt iar cascavalul se da pe razatoare;
• Se amesteca ciupercile, sunca, ceapa, cascavalul cu ouale si se adauga smantana, verdeata, condimente si sare dupa gust.
• Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta amestecul, dupa care se ruleaza
si se leaga cu ata speciala sau se folosesc “ace” metalice speciale pentru rulada din carne;
• Rulada obtinuta se pune intr-o punga speciala de copt si apoi intr-un vas de sticla, punandu-se deasupra putin ulei de masline si condimente;
• Se pune la cuptor la 200 de grade timp de o ora;
• Dupa aceasta perioada se scoate din punga si se mai lasa la cuptor 5-10 minute sa se mai rumeneasca, dupa care se poate servi cu cartofi natur, salata sau muraturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii