Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • Pentru carne:
  • 650 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 4-5 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura pesmet
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 100-150 gr ciuperi din conserva
  • felii de gogosar proaspat

Mod de preparare

Compozitia de carne:

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.

Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.

Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum adaugam si mustarul.

Amestecam bine toate ingredientele.

Umplutura:

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.

Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.

Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.

Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar din loc in loc.

Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.

Capetele le inchidem bine, apoi asezam rulada intr-o tava cu tot cu hartia de copt pe care am rulat-o.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cam la 160-170 de grade, pana este bine coapta si frumos rumenita deasupra. La mine cam o ora a durat pana a fost gata.

Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca sau sa se racoreaca macar putin, ca riscati sa se rupa daca o taiati fierbinte.

Se serveste simpla, cu salata, piure, orez sau ce va mai place.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise