Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se dezgheata, se storc si se toaca marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica, toate ingredientele se amesteca intr-un castron, se amesteca cu cele 2 oua si cu cele 3 linguri de sos de soia. Se intinde carnea si se aseaza amestecul din castron peste ea. Rulam carnea si o legam strans cu ata. Asezam ruloul intr-un vas termorezistent ,punem uleiul, vinul, acoperim cu capacul si introducem in cuptorul preincalzit. Tinem pana se rumeneste , dupa care intoarcem ruloul pe partea cealalta sa se rumeneasca si ea. Daca mai este nevoie mai punem vin. Cand s-a rumenit pe ambele parti inchidem cuptorul, luam capacul, scoatem ata si servim cu cartofi natur, piure, legume fierte. Noi am servit cu salata de ardei copti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii