Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 200 gr mustar
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1 lingurita boabe piper
  • 2 bucati cremvusti de curcan
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 cana de vin de 200 ml

Mod de preparare

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.

Se bat putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.

Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie, cu putin ulei; se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara.

Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptorm pentru circa o oram la foc potrivit.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise